Friday, 2 September 2011

CHOCOLATE MOIST CAKE

 ~yummy~ chocolate moist cake.. most of us really enjoy it especially 'kaum hawa'.. yup.. now u can order it in my lovely seri kuih kitchen.. saya tawarkn harge2 yang sangat berpatutan dismping anda2 bole enjoy deliciouslista of this chocolate moist cake!!!! :)

1. Loyang 4 segi (10inci)
  • (DECO BUTTER CREAM- RM 60)
  • (DECO WITH CHEESE- RM 70)
2. Loyang bulat (8 inci)
  • (DECO BUTTERCREAM- RM 50)
  • (DECO WITH CHEESE- RM 55)
3. Loyang 4 segi (5inci)
  • (DECO BUTTERCREAM- RM 40)
  • (DECO WITH CHEESE- RM 45)
*harge tertakluk kepada design dan size cake yang ditempah.. 
* tidak termasuk kos penghantaran


if anda2 berminat with my chocolate moist cake, let me know with send an email to kooky.starlight@gmail.com.. and the important thing, inform saya 3-4 day before k... time kasih for read it... ^_^

Thursday, 1 September 2011

tiny FRUIT TART


this time for fruit tart such a delicous dessert..  fresh fruit + crispy pastry make this fruit tart so yummy.. the size is small and the price we given sangat berpatutan.. Mari la beli!!!! :)

1box/25pieces = RM25
* saiz kecil
*tak termasuk kos penghantaran
* minimum 5 box

BERMINAT?? kalo berminat, mai la tempah.. inform me 3-4 days before ok.. for any inquiry also make an order juz send an emel to me: kooky.starlight@gmail.com.. time kasih for read it.. ^_^



KUIH TRADISIONAL



Ini la kuih seri muka.. kuih tradisional yang agak jarang kite jumpe kat rumah yang mengadakan makan-makan or celebrate something.. so ni lah mase nyer kowg nk buat perubahan.. price very affordable!! :)

Ukuran saiz bersaiz 10 x 10 x 60 potong
harga kuih dari RM24 - RM26
**Harga tidak termasuk kos penghantaran

antara kueh-kueh yang juga anda bole menempah disini selain kuih seri muka::
  1. Kole kacang
  2.  Talam Keladi
  3. Talam Suji
  4. Talam Ubi
  5. Lapis Keladi
  6. Kueh Lapis Merah Putih
  7. Kueh Kasui
So, if u interested to make an order juz send an email to me : kooky.starlight@gmail.com.. Also, make sure u make an order in between 3-4day before..  Time kasih for read it.. ^_^

tiny CHOCOLATE COOKIES


terpikir nak bagi souvenir ape la kat tetemu waktu open house ni? door gift for wedding or engagement? something sweet for ur birthday party? dan mungkin korang berminat or terliur dengan tiny chocolate cookies kt atas ni as ur solution for dat problem.. Mai mai beli murah jep.. :)

if borong banyak :  300 pieces  = RM50
                           500 pieces  = RM 70
                           800 pieces  = RM 100
                          1000 pieces =  RM 120

if in packet :   1 packet = 15 pieces of cookies    
                   1 packet = RM2.50
                   * minimum order 100 packet

  if in box :  (satu kotak = 4 keping cookies)
                  100 - 500 = RM1.40 per box          
                  501 - 1000 = RM1.30 per box                  
                  1001 and above = RM1.20 per box
                  *minimum order 50 box

     picture of tiny chocolate cookies in packaging and boxes..


So, kalo berminat sila la tempah awal (3-4 day before untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Sebarang pertanyaan o tempahan bole la hantar ke emel saya : kooky.starlight@gmail.com... Time kasih for read it... ^_^

Wednesday, 31 August 2011

APAM POLKADOT

apam polkadot sesuai bagi segala majlis seperti perkahwinan, pertunangan, cukur jambul dan juga hari jadi. Harga apam polkadot ni juga sangat affordable.. :)

50 biji = RM15
100 biji = RM30
* Tidak termasuk kos penghantaran

Tempahan hendaklah dilakukan awal (3-4 hari) untuk mengelakkan tempahan anda ditolak. If nk tempah, bole la hantar ke emel saya: kooky.starlight@gmail.com !!! Time kasih for read it.. ^_^